Sint Anthonis: 0485-383611

Eindhoven (Son): 040-7820192

Beek en Donk: 0492-780162

fiscaal

Sint Anthonis:
(0485) 383611

Eindhoven (Son):
(040) 7820192

Beek en Donk:
(0492) 780162

Fiscaal

Kent u de (belasting)wetten en alle spelregels? Omdat de regels voortdurend veranderen is het niet eenvoudig om ze goed toe te passen. Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs kan die zorg (voor een deel) uit handen nemen. Wij kennen de (veranderende) kaders van de wet, we zien kansen, voorzien problemen en helpen u om fiscaal tot een optimaal resultaat te komen.

Onze fiscalisten zijn breed geïnteresseerd, deskundig, creatief en vasthoudend. Ze kennen uw bedrijf en zoeken naar pragmatische oplossingen.

Aangiften verzorgen

U bent verplicht om aangifte te doen van de diverse belastingmiddelen zoals inkomstenbelasting (IB), vennootschapsbelasting (VPB), omzetbelasting (BTW), loonheffing (LH) en dividendbelasting. Kent u alle voordeelregelingen?

Wij helpen u graag met het verzorgen van uw aangiften. Ook helpen wij bij het aanvragen van uitstel, bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen aanslagen, bij het controleren van aanslagen en kunnen wij ondersteunen bij een boekenonderzoek door de belastingdienst.

Estateplanning

U kunt ons ook inschakelen voor estateplanning. Dit begrip wordt gebruikt voor alles wat te maken heeft met de overgang en instandhouding van (familie)vermogen. Denk aan testamenten en schenkingen, maar ook aan samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en echtscheidingen.

Via estateplanning kunt u een opgebouwd vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de volgende generatie. Natuurlijk houden we rekening met uw persoonlijke situatie en wensen.

Financiële planning

Een financiële planning helpt u om te zien hoe uw inkomens- en vermogenspositie zich in de komende jaren zal ontwikkelen. Wij kunnen diverse scenario’s uitwerken.

Wat is bijvoorbeeld de invloed van jaarlijkse schenkingen aan de kinderen op uw totale vermogen of wat zijn de effecten van tegenvallende rendementen op lange termijn?

Een financiële planning helpt u ook met het maken van keuzes. Gaat u aankopen financieren met eigen of met vreemd vermogen? Kunt u al stoppen met werken?

 

Wij helpen u graag met al uw fiscale zaken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 
 
 

Het eerste jaar zijn alle adviesgesprekken voor nieuwe cliënten en starters kosteloos!

logo kempen kuppers 150