Sint Anthonis: 0485-383611

Eindhoven (Son): 040-7820192

Beek en Donk: 0492-780162

salarissen2022 2

Sint Anthonis:
(0485) 383611

Eindhoven (Son):
(040) 7820192

Beek en Donk:
(0492) 780162

  • Home
  • Diensten
  • Salarissen

Salarissen

Heeft u werknemers in dienst en kent u alle regels op het gebied van loonbelasting, werknemersverzekeringen en arbeidsrecht? De vele veranderingen op dit gebied maken het lastig om het bij te benen. Maar niet voor Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs, wij kennen ook branche specifieke regelingen en adviseren u graag.

Loonadministratie

Wij zijn uw steunpunt en helpdesk voor al uw personele zaken. U kunt kiezen voor een basispakket loonadministratie met veel zelfservice, maar u kunt er ook voor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. In dat geval regelen we ook het opstellen van arbeidsovereenkomsten, de ziek- en herstelmeldingen, aan- en afmeldingen pensioenfonds en advies bij ontslagzaken.

De verwerking van de loon- of salarisadministratie loopt via een eenvoudig en veelzijdig systeem dat wij in overleg met u helemaal op maat inrichten. Uw loonadministratie wordt online verwerkt en dit verloopt beveiligd in de ”cloud”. Na het invoeren van de loonmutaties haalt u de betaalgegevens op via een SEPA bestand waarmee u kunt internetbankieren. Uw werknemers kunnen zelf inloggen om de loonstroken in te zien en op te slaan.

U krijgt per email automatisch signaleringen aangeleverd over bijvoorbeeld verjaardagen en jubilea van uw werknemers en tijdige waarschuwingen inzake het einde van arbeidscontracten voor bepaalde tijd.

Voor meer informatie over de voordelen, mogelijkheden en tarieven van dit systeem klik hier.

Voor het aanmelden van werknemers kunt u gebruik maken van de volgende formulieren:

pdfgegevens nieuwe werknemer

pdfmodel opgaaf gegevens voor de loonheffing

 

Arbeidsrecht

Het is verstandig om de arbeidsvoorwaarden die u met uw werknemer heeft afgesproken, schriftelijk vast te leggen in een arbeidsovereenkomst.

Wij kunnen u werk uit handen nemen door die arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd, oproepovereenkomst of nulurenovereenkomst op te stellen.

In een overeenkomst worden zaken vastgelegd als het bruto salaris, het aantal vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. Maar ook kan relatiebeding, concurrentiebeding en verbod op nevenactiviteiten aan de orde zijn. En is ontslag onvermijdelijk dan kunnen wij u adviseren over de opties, we kunnen een beëindigingsovereenkomst opstellen of (samen met u) een ontslagprocedure voorbereiden via het UWV Werkbedrijf.

Pensioen

Heeft u voldoende grip op uw pensioen, zodat u hiervan zorgeloos kunt genieten? Op heldere wijze ondersteunen we ondernemers, particulieren, werkgevers, werknemers en administratiekantoren met hun pensioenvragen.

 

Wij helpen u graag met al uw salariszaken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 
 
 

Het eerste jaar zijn alle adviesgesprekken voor nieuwe cliënten en starters kosteloos!

logo kempen kuppers 150