Sint Anthonis: 0485-383611

Eindhoven (Son): 040-7820192

Beek en Donk: 0492-780162

contact

Sint Anthonis:
(0485) 383611

Eindhoven (Son):
(040) 7820192

Beek en Donk:
(0492) 780162

  • Home
  • Over ons
  • Missie en visie

Missie en visie

Onze missie

Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs richt zich op de ondersteuning van midden- en kleinbedrijf, agrarische sector en vrije beroepsbeoefenaar. Op een breed terrein van accountancy en belastingadvies, kunnen we u elke gewenste ondersteuning bieden.

Wij zijn lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en van het Register Belastingadviseurs (RB) dé beroepsverenigingen van accountants en belastingadviseurs voor het MKB. Zij kunnen bij hun beroepsorganisatie terecht voor de belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening en voor opleidingen en permanente educatie (PE) om hun kwaliteit en kennis op peil te houden.

Ondernemers vinden in de accountant (AA) en belastingadviseur (RB) een integer, pragmatisch adviseur met een uitgebreide kennis en ervaring, gevoel voor ondernemerschap en zij dienen het publiek belang.

Dankzij de combinatie van een professionele dienstverlening en een hoge mate van betrokkenheid bij de cliënt is Kempen Küppers al tientallen jaren een betrouwbare ondersteuning voor een groeiend aantal ondernemers. Inmiddels telt ons kantoor een twintigtal medewerkers.

Onze visie

De naam 'Kempen Küppers' staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid. Ons aanbod en kwaliteit ligt op het niveau van een groot kantoor maar door onze lage overheadkosten liggen onze tarieven op het niveau van een klein kantoor.

  • kwaliteit en professionaliteit
    Onze medewerkers worden permanent bijgeschoold zodat ze altijd up-to-date van alle wijzigingen op de hoogte zijn. Ook kunt u gebruikmaken van een goed en toegankelijk managementinformatiesysteem waarmee u grip houdt op uw financiële situatie.
  • persoonlijke betrokkenheid
    Wij werken met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Wij kennen uw bedrijf en weten waar u behoefte aan heeft.
 
 
 

Het eerste jaar zijn alle adviesgesprekken voor nieuwe cliënten en starters kosteloos!

logo kempen kuppers 150